Vår arbeidsprosess

Litt om prosessen

Vi holder til i moderne lokaler i den gamle seilskutebyen Svelvik utenfor Drammen. Her har vi spesialisert oss på å skape vakre benkeplater og interiør av corian og heltre. Kombinasjonen av tradisjonelt trearbeid og moderne maskiner skaper et ideelt grunnlag for å skape de vakreste elementene av våre produkter.

Kvalitet i alle ledd

Vi velger bare de beste materialene å jobbe med, og er med i hele prosessen fra A til Å. Våre håndverkere er med på rådgiving, oppmåling, selve produksjonen og til slutt monteringen av benkeplatene. Når vi styrer prosessen i alle ledd, er det også lett å rette opp og justere underveis hvis det er behov for det.

Produksjon

Hele produksjonen av benkeplatene gjør vi selv. For oss er det viktig å skape unike benkeplater som passer perfekt inn i hvert enkelt hjem. Derfor har vi ingen standardmal som vi jobber etter, men tilpasser oss hvert prosjekt.

Vi lagerfører enkelte standardfarger hos oss i Svelvik, slik at vi har mulighet til kort leveringstid på disse benkeplatene.

Skreddersøm

Alle benkeplater fra Morild er skreddersydd og spesielt tilpasset dine ønsker. Vi har mange ulike farger og designelementer som du kan velge mellom, og vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte alternativet.