Om oss

Fra båtbygging til benkeplater

Morild InterDesign har tatt steget fra tradisjonell båtbygging til moderne benkeplater i corian og heltre. Det hele startet i 2002, da trebåtbyggerfirmaet Morild Marin ble etablert. Utgangspunktet var å lage båtinnredning av høy kvalitet. Etter hvert som tiden endret seg, ble det mer etterspørsel etter innredninger og spesialløsninger for hus og bygninger. I 2014 ble Morild InterDesign etablert med spisskompetanse på benkeplater til kjøkken og bad.

Kvalitet foran kvantitet

Kvalitet er viktig for oss når vi skaper unike benkeplater. Derfor bruker vi de beste materialene som finnes på markedet for å kunne tilby vakre overflater med ekstrem slitestyrke og lang levetid.

Unike benkeplater i Corian og heltre

Corian er et materiale som i stor grad krever de samme håndverksferdigheter og nøyaktighet som tradisjonelt trearbeid. I Morild InterDesign har vi dyktige møbelsnekkere som vet hvordan de skal jobbe med Corian, samt en ingeniør som jobber med produktutvikling.

Vi tilbyr skreddersydde benkeplater som blir akkurat sånn du vil ha det. Vi følger hele prosessen fra A til Å; fra vi får en bestilling til platene er ferdig produsert og montert hos deg. For oss er det aller viktigste at du skal være fornøyd, og derfor strekker vi oss så langt vi kan – og enda litt lenger.

Bovalls-dører

I tillegg til produksjon av benkeplater, er vi også en av få utvalgte leverandører av Bovalls-dører i Norge. Vi har flotte, solide dører i teak og eik som er skapt for det harde, nordiske klimaet.