Benkeplata ble prikken over i-en

«Jeg har aldri hatt behov for å se etter andre samarbeidspartnere på Corian®».
Joakim Espegard, Norwegian Wood Design

Norwegian Wood Design er en møbelsnekkerbedrift som lager tremøbler på bestilling fra både privatkunder og bedriftskunder. Det hele startet med Joakim Espegard sitt ønske om å lage skreddersydde designbadekar og servanter i tre. I de senere årene har bedriften vokst, og teller i dag 5 ansatte som leverer alt innen tremøbler og inventar til private hjem. For bedrifter kan de levere det aller meste til kontoret, som for eksempel trapper, spilevegger, garderober, kjøkkenløsninger, kommoder og så videre. Alt de lager er skreddersydd og tilpasset til hvert prosjekt. På denne måten får kunden et helt unikt uttrykk.

Eksklusiv kjøkkeninnredning med særpreg

Morild Interdesign har i mange år samarbeidet med Norwegian Wood Design rundt prosjekter som kombinerer vakkert tremøblement med like vakre benkeplater av Corian®. Under et av disse prosjektene fikk Norwegian Wood et oppdrag med å lage en stilfull kjøkkeninnredning. Kunden ønsket et kjøkken med særegent preg og eksklusivt uttrykk, og valgte valnøtt som hovedmateriale. For å bryte med treverket, ble de anbefalt benkeplate og servant av Corian®.

Kjøkkenet har elegante detaljer som kjøkkenskuffer med sinkskjøt (fingerskjøt), innfreste trehåndtak (også i valnøtt) på dørene og integrert kjøleskap. Benkeplata er levert av Morild Interdesign.

«Valget falt på en lys benkeplate med innfelt servant i samme mørke tone som vannkranen – begge i Corian®. Det ble et stilfullt, elegant brudd med det mørke treverket som fungerte utrolig godt», forteller Joakim Espegard, eier og daglig leder av Norwegian Wood Design.

Han forteller videre at han ofte anbefaler benkeplate av Corian® som et stilistisk grep for å bryte med designet, men også fordi det er et svært solid og godt materiale som tåler den harde behandlingen på et kjøkken eller bad.

«Corian® er jo det mest robuste materialet som tåler alt mulig av vannsøl, slag og oljeflekker. De fleste trematerialene vi leverer i Norwegian Wood Design er jo like robuste og solide, men krever noe etterbehandling og vedlikehold. Så vi anbefaler alltid de som ønsker vedlikeholdsfritt å gå for Corian®».

Elegant, eksklusivt og den beste kvaliteten

Norwegian Wood Design har befestet sin rolle som leverandør av elegante og eksklusive tremøbler i den beste kvaliteten. For å kunne tilby gode løsninger til kundene sine, har de samarbeidet med ulike aktører som kan levere produkter som passer med deres egne krav til kvalitet og eksklusivitet.

«Det er ekstremt viktig for oss at våre samarbeidspartnere kan levere like god kvalitet som det vi gjør. Og det opplever vi at Morild Interdesign gjør hver eneste gang – både på leveringstid og topp håndverk,» sier Joakim, som trivdes så godt med å samarbeide med oss at han i de senere år har gått inn på eiersiden i Morild Interdesign.

Morten Eriksen i Morild Interdesign setter også pris på samarbeidet med Norwegian Wood Design: «Hvert prosjekt er ulikt, og vi får spennende utfordringer på å lage noe som passer med resten av inventaret».

Morild Interdesign har samarbeidet med Norwegian Wood Design om benkeplater i Corian® til både kjøkken og bad, servanter og andre stilfulle detaljer til tremøblement og innredning.